tirsdag 5. mars 2013

En dag av gangen...

Dagene går sakte men sikkert, kanskje litt for sakte til tider.....
Har ikke ro i kroppen til å sitte så mye i ro, så har faktisk fått gjort mye i leiligheten. 
Vi hadde ENNÅ ikke hengt opp nå bilder eller noe på veggene, så jeg holdt på å bli gal av å se på de tomme veggene! Så har nå fått hengt opp lysestaker, bilder og flyttet ting slik jeg vill ha det, det ble så fint!! 

Har fått samlet alle tingene hans på et rom så nå gleder jeg meg til å få alt ut! 

Jeg å mamma bar ned stellekomoden til Sandra, heldigvis ikke en typisk stellekomode så nå har jeg fått flyttet ned alle scrappesakern mine. Så nå kan jeg scrappe når jeg har lyst! :) fikk sykemelding i dag, så nå kan jeg ta det med ro å prøve å ta vare på meg selv og snuppa. Veldig godt å slippe og tenke jobb i tillegg til alle de andre tankene og alt det praktiske som må gjøres.. Mye å sette seg inn i :/ 

Har heldigvis verdens beste venninner og familie som stiller opp :) 
godt å slippe å sitte så mye alene!  

3 kommentarer:

 1. Tenker masse på deg og Sandra!! Vet at du har det tøft nå, men er sikker på at dere kommer til å få det bedre på sikt! Du får bare være sterk, ta en dag av gangen og ta vare på deg selv og snuppa. Husk at vi er her hvis du trenger det :-)
  Masse klemmer fra alle oss:-)

  SvarSlett
 2. Heier på deg :) Sender mange gode klemmer opp, og håper at dagene blir lettere for deg. Stå på! Stor klem til deg og Sandra

  SvarSlett
 3. Marthe: Tusen takk :) ja vi blir å få det mye bedre etterhvert! tung tid, men jeg blir sterkere av det. Veldig glad jeg er sykemeldt å kan gjøre det jeg vill. Klem :)

  Trine: Tusen takk :) Stor klem tilbake!

  SvarSlett

♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg ♥